1Фирмата е специализирана с всички видове довършителни работи.  Ако желаете да изпълните цялостен или частичен ремонт на помещение, можем да Ви предложим изброените по-долу  работи и не само.

Поставяме топлоизолации от XPS или EPS.  Полагаме газопламъчно рулонна хидроизолация от воалит или политекс.  Работим с всички видове безшевни хидроизолации. Изработваме и ремонтираме покриви с полимер-пясъчни, битумни, метални или класически керемиди. Зидаме с YTONG, Винербергер, оградни блокчета или просто обикновени класически тухли.  Изграждаме всякакви електрически, водопроводни и канализационни системи. Направата на нова баня,тоалетна, перално помещение- фаянс, теракота, гранитогрес, санитарен фаянс, не ни представлява никаква трудност. Ако имате нужда от сухо строителство изработка на всякакви стени, форми и фигури от гипсокартон, аквапанел или маглайт, ние ще Ви помогнем. Ако искате да разчупите дома си, ние ще Ви предложим разнообразие от структурни, декоративни мазилки и бои. Можем да боядисаме всичко независимо  от външна или вътрешна страна. Ако имате нужда от височинни специалисти за ремонт на фуги, за поставяне на нови водосточни тръби,улуци, за монтаж на реклами и всичко което се сетите, то ние сме точните специалисти.

 

Имате ли нужда от съвет или консултация за планиран ремонт, не се колебайте да  се свържете с нас. Ще Ви консултираме напълно професионално и безплатно на базата на дългогодишният опит който имаме.